எளிதில் சமைக்க ருசிக்க @ Neelavin Samayalarai

Pav AlooBhaaji






செய்முறை விளக்கத்தை இதை பார்க்கவும்

மேலே குறிப்பிட்டுள்ள லிங்கில் பல காய்கள் சேர்ந்திருக்கும்.
அதே செய்முறையில் வெறும் உருளைக்கிழங்கை வைத்து 
தயாரிக்கவும்.



Pav Aloo Bhaji

Boil 3 potatoes, remove skin and mash well.

In a non stick pan, add some butter + oil , Season some Cumin seeds.
Add a cup of chopped onion , saute well
Add a tsp of Gingergarlic paste, saute well
Add some capsicum and 
3 tomatoes (chopped / pureed ), saute well with some salt.

Once the tomatoes are well sauted , add some turmeric powder,
chilly powder and 6 spoons of Pavbhaji masala powder and salt .
Mix well and 
Add mashed potatoes with some water.
Boil altogether for 10 mts till bhaji consistency.
Finally sprinkle coriander leaves, squeeze some lemon  and add a cube of butter.
Serve hot with Toasted Pav bun , Lemon wedges  and  chopped Onion.

For step by step pic : Click here







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...